vezi topicul cu întâlniri
`·.¸¸.·´´¯`··._.· vs-03-dhw `·.¸¸.·´´¯`··._.·
Collapse
X
-
Eibach nu e chiar o suspensie sport in adevaratul sens ci e mai mult una semisport. Adica nu coboara garda ca una H&R si nu e nici atat de tare. Arcurile Eibach se pot monta chiar pe amortizoarele stock fara a le afecta in vreun fel comportamentul sau durata de viata.
Cat despre drumurile patriei... pot sa-ti zic ca drumurile Moldovei sunt cu mult mai bune per total fata de drumurile din Ardeal!
Oricum alegerea ramane a ta insa eu sunt de principiu ca daca iau ceva care nu se schimba atat de des iau ceva care e bun si piata ii recunoaste calitatile.:P::U::S::H: :T::H::E: :L::I::M::I::T::S: :excl:
Comment
-
azi am fost si mi-am luat asa :
-2 amortizoare fata monroe
-2 amortizoare spate monroe
-2 flanse de la asam (altele mai bune nu am gasit erau unele no name la 10 lei si am zis ca sa nu pun prostii pe masina ,si am mai gasit numai o singura flasa lamforder la 50 lei fara rulment , daca avea 2 imi luam dar asa ... numai una , macar sa fie amandoua la fel )
-2 rulmenti sep(asta e firma ) cine a auzit de ea e bine , eu unul nu am auzit de ea) , erau si pe dacia shop la 30 de lei , eu atata am dat pe 2 )
- un cap de bara trw dreapta , am zis sa il schimb si pe ala si sa fac geometria si gata fara tiganii
si am o problema , la amortizorii spate (ca numai pe astia i-am pus pe masina) , nu stau burdufele alea de protectie :| stie cineva de ce ? mai era vre-un clips sau ceva ? :| ajutati-ma va rog maine ma apuc de fata si ii rezolv si pe aia de pe spate ;)
Comment
-
gata am rezolvat-o , ms oricum de ajutor )) poze cu ce am cumparat si azi le pun si pe alea pe fata
Comment
-
mai putine poze ... ca nu ma mai tineau acumulatorii :| fata de cei din spate , amortizorii fata isi reveneau la pozitia initiala , dar cam de 2 ori mai incet fata de cei noi , sper sa fie buni .... atentie la planetare cand scoateti amortizorul !!! eu am scos amortizorul si am vrut sa dau drumul la discul de frana (eram cu mana intamplator pe el) si mi-am dat seama la timp ca zicea cineva pe aici ca a schimbat nu mai stiu ce si i-a iesit planetara si nu mai putea sa o puna la loc , deci atentie mare
capul de bara nu a vrut sa iasa decat cu mult spray dar pana la urma nu a avut ce faceAttached Files- Fotografie125.jpg (99.3 KB, 64 views)
- Fotografie127.jpg (73.8 KB, 69 views)
- Fotografie126.jpg (70.5 KB, 63 views)
- Fotografie128.jpg (59.1 KB, 60 views)
- Fotografie129.jpg (43.5 KB, 48 views)
- Fotografie130.jpg (92.8 KB, 55 views)
- Fotografie131.jpg (94.0 KB, 58 views)
- Fotografie132.jpg (88.5 KB, 57 views)
Last edited by user2000; 20 November 2011, 19:23.
Comment
-
acuma am fost si mi-am "jucat" cu masina prin curte si tot se aude ( dar doar cand o scot din garaj cand o bag pot sa vin si din viteza si tot nu se aude , dar cand dau cu spatele ... deci am schimbat amortizoarele de geaba :| am aruncat banii pe geam , bv mie... habar nu am ce ar putea fi , voi ce credeti ca e ? deci am schimbat tot , ce ar ramane neschimbat ar fi basculele, le schimb si pe alea ? dar cei de la service au zis ca arata neasteptat de bine... ce sa fac ? sorry pentru dublupost dar nu am mai putut sa editez
Comment
-
Si mecanicii lu peste ,de unde si-au dat iei seama ca basculele arata bine???le-au dat jos?)
Comment
-
au tras de ele si nu avea joc pivotul (ele au fost schimbate acuma 2 ani , am pus de origine din service 400 lei/buc , a facut cineva o fapta buna si mi le-a luat :d + montaj) acuma nici eu nu stiu ce sa mai cred
@razvan_boss :am zis si am sa o mai zic nu-mi pun arcuri sport , cel putin nu acum , era vorba de un zgomot ,cand ies din garaj , am o rampa (impropriu zis , pentru ca are cam 10 cm in inaltime si cam 20 cm in lungime atata e diferanta de nivel intre garaj si sol) si cand trec de ea se aude in zgomot , nu pot sa-l explic ... poate il filmez intr-o zi cu soare si nu am idee ce ar putea fi ... o bascula are un mic joc dar nu asa de mare ca sa faca zgomot , inainte sa mai dau bani si pe ele am sa ma asigur ca ele sunt vinovatul , nu stiu cum , ideea e ca baietii de acolo nu m-ar fi mintiti pentu ca nu aveau nici un interes , si pentru ca ne cunoastem , daca stii tu de la ce e ... poti sa-mi spui , ca sa ai o idee cam cum suna , suna ca un huruit intre 2 tortite dintate care nu se mai ating si apoi se ating din nou , acum se aude numai cand dau cu spatele !!! cu fata nu se aude
Comment
-
nu stiu ce poate fi....incearc sa i vreo 100m cu spatele si inceca sa auzi de unde provine...
sau suspenda fata si dai manchalier.... a mea are 7 aani si nu am schimbat nici o bascula pivoti...doar capete de bara....am 1 an cu arcuri sport....e o problema de studiat..
nu stiu ce poate fi....incearc sa i vreo 100m cu spatele si inceca sa auzi de unde provine...
sau suspenda fata si dai manchalier.... a mea are 7 ani si nu am schimbat nici o bascula pivoti...doar capete de bara....am 1 an cu arcuri sport....e o problema de studiat..
Comment
Comment